logo-trentino
01 dic

Op vakantie in Valsugana: waar gaat u eten?

 

Als u ergens op vakantie gaat, wilt u natuurlijk ook letterlijk de plaatselijke cultuur proeven. Valsugana en Lagorai tellen veel uitstekende restaurants, waarbij u echt kennismaakt met de lokale producten en gerechten. Vaak zijn dit gerechten die al jaren van generatie op generatie worden doorgegeven. VVV Valsugana adviseert u graag over de beste restaurants in de regio, zodat u altijd weet dat u op de beste plekken terecht komt. Op onze website ziet u bijvoorbeeld de landkaart met daarop toprestaurants die voor uw gemak gemarkeerd zijn. Zo ziet u gelijk welk restaurant zich het dichtst bij uw vakantiebestemming bevindt.

 

Download ook hele lijsten met restaurants

 

Wij gaan graag nog een stapje verder, en zien graag dat u uw verblijf optimaal kunt voorbereiden. Daarom bieden wij op de website ook diverse downloads, waarbij we onderscheid maken tussen restaurants in Valsugana zelf en restaurants in Lagorai en Tesino. Wanneer u de download aanklikt, krijgt u een volledig overzicht te zien van alle restaurants in de omgeving. Niet alleen verkrijgt u zo de namen en adressen, ook de overige informatie helpt u bij het maken van uw keuze. Denk hierbij aan de volgende informatie: is dit een hotel-restaurant? Op welke dag is de gelegenheid gesloten? Hoe veel zitplaatsen kent deze eetgelegenheid, en kunt u hier pizza eten?

 

Het weten van dit soort dingen kan zeer handig zijn wanneer u bijvoorbeeld kinderen meeneemt die niet alles lusten, of wanneer u met een grotere groep komt en wil weten of er voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

 

Polenta Valsugana boivin restaurant

 

Vind ook het ideale hotel of huisje

 

Heeft u nog vragen over restaurants in Valsugana? Dan kunt u te allen tijde gerust contact met ons opnemen. Ook overnachtingsmogelijkheden hebben wij op de website voor u in kaart gebracht, waarbij u kunt kiezen uit bijvoorbeeld hotels, campings, chalets en appartementjes. Er zijn mogelijkheden te over als u op vakantie gaat in Valsugana!

 

Postato in: Eten&Wijn / Nederland / Post in Nederlands / 1 dic 2014 ore 9,30 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


1 + = 4

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social