logo-trentino
03 nov

Iets anders proberen? Huur een e-bike!

 

U denkt misschien dat elektrisch fietsen alleen voor ouderen is, of voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Niets is echter minder waar! Elektrisch fietsen is voor iedereen weggelegd en zorgt voor een ongekende fiets-ervaring zoals u die nog nooit hebt meegemaakt. Bent u op vakantie in Valsugana, dan kunt u optimaal kennismaken met dit fenomeen. Op verschillende plaatsen kunt u de zogenaamde e-bikes huren, zodat u gemakkelijk vanaf uw vakantiebestemming begint aan uw avontuurlijke route. Ook worden er dikwijls tochten en rondleidingen georganiseerd die zeer goed te doen zijn met deze fietsen, waarbij u de mooiste en meest bijzondere plekken in Valsugana te zien krijgt.

 

De voordelen van een e-bike

 

Wat maakt rijden op een elektrische fiets nu zo aantrekkelijk? Voordelen zijn onder andere dat u met minder inspanning langere afstanden maakt en dat elektrische fietsen heel milieuvriendelijk zijn. U kunt genieten van een prachtig landschap, frisse lucht inademen en u hoeft zich niet in het zweet te werken bij heuveltjes of bergen. Kortom, door welk landschap u ook rijdt, u kunt altijd optimaal genieten en zult zich na de fietstocht nog net zo fit en fris voelen als voor u op de fiets stapte.

 

Ontdek ook waarom elektrisch fietsen populairder wordt

 

Er wordt in Valsugana steeds meer rekening gehouden met de opkomst en de stijgende populariteit van de elektrische fiets. Dit ziet u onder andere terug aan de infrastructuur, maar zeker ook aan de hoeveelheid oplaadpunten voor de accu van uw fiets. U hoeft dus nooit met een lege accu komen te staan! Op onze website ziet u gelijk het overzicht van verhuur- en oplaadpunten. U kunt dit overzicht ook direct uitprinten of via de e-mail aan iemand doorsturen. Zo bent u optimaal voorbereid als u op vakantie gaat en van plan bent een fietstocht te maken per e-bike!

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 3 nov 2014 ore 13,30 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


9 + = 15

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social