logo-trentino
20 ott

Vier ook de veelzijdigheid van de kastanje!

 

Bent u weleens naar een kastanjefeest geweest? De kans is zeer groot dat uw antwoord op deze vraag ‘nee’ is, maar dat u wel nieuwsgierig bent naar wat het precies inhoudt. In Valsugana vindt ieder jaar een kastanjefeest plaats, dit jaar op 25 en 26 oktober. De precieze locatie is Roncegno Terme. Dit is het hart van de kastanjeproductie in Valsugana en het is daarom ook niet meer dan logisch dat dit bijzondere feest hier gehouden wordt. Het feest, dat dit jaar voor de 35e keer plaatsvindt, is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Ieder jaar weer raakt heel het dorp erbij betrokken.

 

Wat is er te doen en te bekijken?

 

Een kastanjefeest, wat is daar nu zoal te doen? Wat dacht u van muziek, dans entertainment en uiteraard het proeven van heerlijke kastanjegerechten? Creatieve workshops voor jong en oud, een poppenkast, pony rijden en het maken van een kastanjewandeling? Op een evenement als dit leert u niet alleen over de kastanje en wat u er allemaal mee kunt, ook staat dit feest garant voor een leuk dagje uit met het hele gezin. De organisatie is op alles voorbereid: restaurants in de omgeving bieden een speciaal kastanje menu en er is ruimte voor campers en ander kampeermateriaal.

 

Het programma

 

Op zowel de zaterdag als de zondag duurt het programma van ongeveer 9 á 10 uur in de ochtend, tot 20.00 uur ‘s avonds. U kunt dus de hele dag terecht op het terrein voor allerlei leuke activiteiten rondom de kastanje. Wilt u meer informatie of het hele programma inzien? Bekijk dan de pagina op onze website. Ook vindt u hier informatie over de bereikbaarheid en de aanwezigheid van shuttlebussen die u van en naar het feest kunnen brengen. Zo bent u optimaal voorbereid op een leuke en leerzame dag!

Postato in: Eten&Wijn / Nederland / Post in Nederlands / 20 ott 2014 ore 13,30 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


+ 2 = 11

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social