logo-trentino
08 set

Op vakantie in de bergen: het kan in Valsugana!

 

Waar de één graag in een luxe hotel verblijft tijdens de vakantie, gaat de ander graag ‘back to basic’ met alleen een tentje en een slaapzak. Zoekt u iets bijzonders dat er een beetje tussenin valt? Dan hebben wij de perfecte accommodatie voor u in Valsugana: een huisje in de bergen! Geniet van een prachtig uitzicht, een huisje dat van alle gemakken is voorzien en de rust die een verblijf in de bergen met zich meebrengt. Dit soort berghutten of -huisjes zijn al vanaf een klein aantal personen te boeken, maar ook geschikt voor een groter gezin of vriendengroep!

 

berghut

 

Zoek eenvoudig een berghut afgestemd op uw gezelschap

 

Via onze website laten we u graag zien in wat voor prachtige accommodaties u kunt verblijven tijdens uw vakantie in Valsugana. U vindt een volledig overzicht van alle accommodaties op onze pagina ‘eten en slapen’. Als u daar aan de rechterkant van de pagina het zinnetje berghut/plattelandshuis aanvinkt, ziet u gelijk welke huizen u een heerlijke vakantie in de bergen beloven. Klikt u door op een woning die u aanspreekt, dan krijgt u gelijk te zien van welke diensten u allemaal gebruik kunt maken. Dit varieert van het aantal bedden, tot de aanwezigheid van een televisie en keukengerei.

 

breakfast

 

Vind een huisje met uw ideale sfeer

 

Naar welke sfeer bent u op zoek? U zult in het ruime aanbod aan berghuisjes zien dat er veel variatie bestaat op de inrichting en grootte van de diverse accommodaties. Wilt u een knus verblijf voor uw gezin, of zoekt u een ruim appartement zodat uw vrienden kunnen gaan en staan waar ze willen? U vindt het allemaal via onze website. Veel van de woningen bieden een uitstekend startpunt voor een MTB route door de bergen, of een mooie wandeltocht. Wat wilt u nog meer?

 

Postato in: Natuur / Nederland / Post in Nederlands / 8 set 2014 ore 7,42 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


+ 2 = 8

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social