logo-trentino
06 ago

Beleef Valsugana: inspiratie delen en opdoen

Waarschijnlijk doet u, voor u op vakantie gaat, hetzelfde als veel andere Nederlanders: u speurt op internet naar informatie over uw bestemming, de regio, het weer en de bezienswaardigheden. Websites als die van Visit Valsugana kunnen u daar goed bij helpen, maar u wil natuurlijk ook informatie lezen van ‘gewone’ reizigers! Daarmee kunt u waarschijnlijk beter inschatten hoe een vakantie zal zijn dan wanneer u afgaat op websites die alleen ‘reclame’ maken voor de bestemming.

 

Uiteraard brengen wij u ook graag in contact met interessante ervaringen van andere toeristen. Wij bieden u daarom op onze website een link naar 8 verschillende verhalen van mensen met een andere achtergrond en een ander reisdoel. Deze hebben zij vastgelegd in een video zodat u gelijk mee geniet van de bijzondere beelden!

 

video verhalen Valsugana en Lagorai

 

Dit niet alleen, ook zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van een splinternieuwe website! Het gaat om www.livelovevalsugana.it/nl/. Op deze website vult u gemakkelijk in wanneer u op vakantie gaat in Valsugana. Daarop laten wij u zien wat er allemaal te beleven valt in die periode! Ook een reisverslag maken kunt u hier doen. Ideaal dus om de voorpret er goed in te krijgen, of om anderen te laten meegenieten van uw vakantie-ervaring!

 

Livelovevalsugana

 

Doe ook inspiratie op met verhalen van anderen

 

Door te kijken naar wat anderen hier hebben meegemaakt, krijgt u zelf inspiratie voor uw eigen vakantie! Lees over de gerechten die door anderen zijn geproefd, de prachtige natuur die is gezien en de sportieve hobby’s die tijdens de reis zijn beoefend. Ook u staat een wereld aan mogelijkheden te wachten!

 

Op onze website vindt u verder allerlei praktische informatie die u kan helpen bij het boeken van overnachtingen of bepaalde activiteiten. Heeft u daar nog vragen over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Uw eigen ervaringen delen?

 

Bent u onlangs zelf naar Valsugana op vakantie geweest en wilt u ook graag uw foto’s, video’s of verhalen delen? Deel deze dan op Twitter of Instagram en gebruik daarbij de hashtag #livelovevalsugana. De beelden zijn dan op onze website terug te bekijken voor iedereen die graag wil weten hoe het in Valsugana is en wat er allemaal te beleven is. U helpt dus ook andere toekomstige reizigers weer, en anderen kunnen genieten van de prachtige beelden die u gemaakt heeft.

 

Postato in: Cultuur / Eten&Wijn / Natuur / Nederland / Post in Nederlands / Sport / 6 ago 2014 ore 10,30 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


+ 7 = 8

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social