logo-trentino
27 giu

Vind bijzondere schatten op de vlooienmarkt

Laat u graag wat ruimte over in de koffer, voor schatten die u op vakantie vindt? Gaat u ook zo graag de markten af, op zoek naar nieuwe dingen of juist vintage artikelen? Dan is een vlooienmarkt op uw vakantiebestemming uiteraard onmisbaar. Wat is er nu leuker dan door spulletjes neuzen die een totaal andere geschiedenis hebben dan uw eigen spullen? In het buitenland wordt dat vaak nog aantrekkelijker! Heeft u de kunst van het afdingen al onder de knie? Zo niet, dan heeft u wellicht nog even de tijd voor u één van de bijzondere, sfeervolle vlooienmarkten in Valsugana bezoekt.

 

Op welke data kunt u terecht?

 

Wanneer kunt u in Valsugana terecht voor zo’n leuke, uitgebreide vlooienmarkt? In Via Roma, Via Pennella en Piazza Serra vindt u tussen maart en oktober iedere derde zaterdag van de maand een markt. Wilt u één van deze markten bezoeken, stem hier dan uw vakantie op af! Dan weet u zeker dat u heerlijk een dagje kunt snuffelen tot alles wat het lokale volk u te bieden heeft. Na de markt kunt u uiteraard lekker een terrasje opzoeken om in het zonnetje uw aanwinsten nog eens te bekijken. Of u trekt verder naar de volgende bezienswaardigheden, waar er in Valsugana voldoende van te vinden zijn.

 

Informatie aanvragen

 

Wilt u meer informatie over de komende vlooienmarkten, voor u op vakantie gaat? Dan kunt u deze altijd bij ons aanvragen, wij willen u zo goed mogelijk verder helpen. Ook kunt u kijken op de website http://www.comune.pergine.tn.it/, maar voor informatie in het Nederlands kunt u het beste contact met ons opnemen. Of u nu met uw partner, gezin of vriendengroep op vakantie gaat: er is altijd voldoende te beleven in Valsugana en omgeving! Ook alles over eten en overnachten in de buurt leest u op onze website.

Postato in: Cultuur / Nederland / Post in Nederlands / 27 giu 2014 ore 10,21 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


+ 3 = 12

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social