logo-trentino
20 giu

Op vakantie voor uw gezondheid? Het kan in Valsugana!

Veel mensen gaan op vakantie om uitgebreid te genieten van de locale cultuur, volop activiteiten te ondernemen of om helemaal los te gaan in de plaatselijke discotheek. Maar aan de andere kant gaat ook weer een grote groep mensen op vakantie om een rustmoment in hun leven te creëren en te genieten van een periode waarin u niets moet of hoeft te doen. Waar herkent u zich het meest in?

 

Wat voor vakantieganger u ook bent: in Valsugana kunt u, wanneer het u uitkomt, een heerlijke pauze inlassen door bijvoorbeeld een spa te bezoeken. Geniet van koude en warme baden, heerlijke massages en andere wellness behandelingen waar u volledig mee tot rust komt.

 

Bezoek de thermen van Levico en Vetriolo

 

De beste plekken in Valsugana om naartoe te gaan als u behoefte heeft aan zo’n wellness moment, zijn bijvoorbeeld de thermen van Levico en Vetriolo. De waterbronnen zijn ijzer- en arseenhoudend en zijn uniek in Italië en de rest van Europa. Deze thermen zijn speciaal voor medische behandelingen, zoals allergieën, klachten aan luchtwegen, problemen met de schildklier en reumatische aandoeningen. De baden stimuleren het opwekken van lichamelijke en geestelijke energie. Deze bijzondere baden zijn wel alleen via medisch recept te bezoeken.

 

Heeft u in uw dagelijkse leven veel stress en wilt u daar tijdens uw vakantie even helemaal vanaf? Dan zijn er ook genoeg mogelijkheden op het gebied van ontspanning voor u. Bezoek een van de vele wellnesscentra samen met uw gezin, uw partner of vrienden en kom samen helemaal tot rust. Bovendien bevindt u zich in een prachtige omgeving, wat ook bijdraagt aan het gevoel van ontspanning.

 

Laat u uitgebreid informeren

 

Flink genieten en aan uw gezondheid werken gaan niet altijd samen, maar in dit geval zeker. Wilt u tijdens uw vakantie ook warm onthaald worden in één van deze ontspanningscentra? Lees er dan meer over op onze website en vraag alvast informatie aan. Zo bent u straks optimaal voorbereid op een heerlijke vakantie. Ook als u andere activiteiten wil ondernemen of als u op zoek bent naar de beste plekken om te eten en te overnachten, zit u goed op de website van VVV Valsugana.

 

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Thermen en Wellness / 20 giu 2014 ore 17,18 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


5 + 8 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social