logo-trentino
12 giu

Terug in de tijd met Middeleeuws Feest

 

Een rollenspel met ‘geschiedenis’ als thema, een indruk krijgen van hoe er vroeger geleefd werd, het van dichtbij kennismaken met oude ambachten: klinkt dit u goed in de oren? Kom dan ook naar het Middeleeuwse Feest in Pergine! Dit feest duurt van 25 tot 27 juli 2014 en is ontstaan uit liefde voor het gebied. Tijdens het feest is er de mogelijkheid om belangrijke momenten uit de geschiedenis van Pergine en de gemeenschap te herleven. Wilt u dit graag van dichtbij bekijken? Boek dan vast uw vakantie naar Valsugana!

 

Middeleeuws Feest Middeleeuws Feest 2013

 

Beleef de middeleeuwen op verschillende manieren

 

Gedurende het Middeleeuwse Feest vindt u op dit terrein alles wat u mag verwachten van een feest dat deze titel draagt. Zo staan er boogschutters klaar voor verschillende uitdagingen te paard, of ze leren u hoe het schieten met de boog in zijn werk gaat. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is dit dus een leuk en leerzaam evenement. Er zijn valkeniers die demonstraties geven, toernooien met echte zwaarden en er wordt volop gedanst op muziek uit die periode. Ook spelletjes, een Middeleeuws steekspel, optochten en shows zijn tijdens het feest te bekijken. Men zegt van dit festival ook wel dat het niet te beschrijven is, maar alleen te beleven!

 

Middeleeuws Feest Pergine Middeleeuws Feest Pergine 2013

 

Kom ook genieten van de sfeer!

 

Hoe uw reisgezelschap er ook uit ziet, het staat vast dat u zich hier zult vermaken als u zich interesseert voor de middeleeuwen en hoe het dagelijkse leven er toen aan toe ging. Voeg daar de mooie omgeving (en het aangename klimaat) aan toe en u gaat een geweldige beleving tegemoet! Wilt u meer informatie over dit bijzondere feest, dan kunt u online informatie aanvragen bij ons of telefonisch contact opnemen met het VVV kantoor in Pergine Valsugana. Dat kan via het nummer +39 0461727760.

 

Postato in: Cultuur / Nederland / Post in Nederlands / 12 giu 2014 ore 9,27 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


2 + 1 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social