logo-trentino
04 giu

Evenement om van te smullen: de Brenta met smaak

 

Wat zo leuk is aan Valsugana en omgeving, is dat er veel kleinschalige evenementen worden georganiseerd die u in contact brengen met de lokale sfeer en producten. Zo zijn er festivals en events die draaien om bier, polenta of de speciale bergkazen uit het gebied. Sowieso valt er iedere maand van alles te beleven in Valsugana, of u nu in de lente of in de winter een bezoekje brengt. In dit artikel staat weer een prachtig evenement centraal: de Brenta met Smaak. Ook deze happening laat u met liefde kennismaken met plaatselijke producten. Wie van lekkere gerechten houdt, is hier dus zeker op zijn/haar plek!

 

Waar gaat u van genieten?

 

De Brenta met Smaak vond plaats in het weekend van 31 mei en 1 juni. Locaties waren onder de Arcades langs de Brenta rivier, en op het Piazza Martiri della Resistenza. Dit bijzondere plein is onlangs gerenoveerd en wordt jaarlijks optimaal benut tijdens het evenement.

 

Wat kunt u precies verwachten van een dergelijk evenement? Het is zeker de moeite waard om tijdens de volgende editie een bezoekje te brengen aan de Brenta met Smaak. Liefhebbers van bijzondere kazen, vleeswaren en plaatselijk geteeld fruit, maar ook van honing en andere lokale hapjes kunnen hier namelijk hun hart ophalen. Het populaire gerecht polenta kan worden geproefd, maar u kunt ook genieten van een selectie van wijnen uit Trentino en Valsugana, de Grappa en Parampampoli. Kortom, ook volgend jaar wordt het letterlijk een heerlijk weekend!

 

Borgo Valsugana

 

Evenement voor het hele gezin

 

Uiteraard houden de activiteiten daar nog niet op. Tijdens het tweedaagse feest zijn niet alleen de winkels in het centrum de hele dag open, maar kunt u ook geineten van optredens, tentoonstellingen en entertainment voor kinderen met educatieve workshops. De hele omgeving zet zich in om voor u weer een geweldig evenement neer te zetten. Wilt u meer weten over het evenement? Neem dan contact op met het VVV kantoor van Borgo Valsugana via het nummer 0461-727740.

 

Postato in: Cultuur / Nederland / Post in Nederlands / 4 giu 2014 ore 9,35 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


9 + 1 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social