logo-trentino
16 mag

Op vakantie naar Valsugana: aantrekkelijke aanbiedingen!

 

Wij vertellen u door middel van onze website graag meer over de mooie kanten van Valsugana. De beste plekjes om te eten, de meest comfortabele slaapgelegenheden, bijzondere activiteiten en nog veel meer. Ook in onze blog stellen we dikwijls evenementen en nieuwtjes centraal, die u helpen bij het samenstellen van uw ideale vakantie. Maar wist u dat dat niet alles is wat we doen? We helpen u ook graag aan vakanties die voor u zo voordelig mogelijk zijn! Op onze aanbiedingen pagina geven we u een overzicht van last minutes en andere mooie deals, die u niet mag missen als u binnenkort naar Valsugana op vakantie wil!

 

cycling path valsugana  Castel Pergine

 

Wat doet u graag op vakantie?

 

Bekijk op onze website de prachtige accommodaties die u op korte termijn een aantrekkelijk voorstel kunnen doen. Als u in mei bijvoorbeeld nog graag een paar dagen of een weekje op vakantie wil, is dit zeker de moeite waard. Per aanbieding kunt u op de website al meer informatie bekijken, maar ook is het mogelijk om een informatie aanvraag te doen. Voor u het weet bent u volledig op de hoogte en is het enige wat u nog hoeft te doen: boeken! Kies een prachtige locatie en ga genieten van lokale culinaire producten, wandelingen langs bijzondere kastelen en een breed scala aan sportieve activiteiten.

 

Polenta Valsugana  Wellness Valsugana

 

Laat ons verder helpen!

 

Zo gemakkelijk is het dus: met enkele klikken van de muis bent u op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Een geweldige vakantie en dat tegen een voordelig tarief: wie wil dat nu niet? Als u vast inspiratie wil op doen voor mogelijke activiteiten, kijkt u op onze website bij ‘op ontdekking’ of ‘wat ondernemen’. U krijgt gegarandeerd al zin om direct uw koffers te pakken! En wilt u meer informatie over een bepaalde bestemming of activiteit, dan mag u altijd contact met ons opnemen.

 

Postato in: Cultuur / Natuur / Nederland / Post in Nederlands / Sport / 16 mag 2014 ore 14,45 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


5 + 3 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social