logo-trentino
27 mar

Klimmen in avonturenpark Acropark

 

Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u niet van stil zitten tijdens de vakantie? Of neemt u de kinderen mee en wilt u ze graag naar hartenlust laten klimmen en klauteren? Dan kunt u goed terecht in het avonturenpark Acropark. Dit avonturenpark, waar jong en oud zich kan vermaken, is gelegen in het park van de rivier Centa. Deze locatie bevindt zich vier kilometer van het centrum van Caldonazzo (TN).

 

Het Acropark bestaat uit een grootschalig acrobatisch parcours, waarbij personen van alle leeftijden met een klimuitrusting op pad gaan. Het klimmen in dit park is volkomen veilig. De organisatie in het park zorgt voor duidelijke instructies, een betrouwbare uitrusting en van daaruit is het: klimmen maar! Dit is dus een uitje dat u niet alleen met vrienden, uw partner of familie, maar ook met jongere kinderen kunt ondernemen.

 

Acropark Centa San Nicolò

 

Genieten van de omgeving

 

Met een dubbele kabelbaan steekt u de rivier Centa over, op weg naar de locatie om te klimmen. De ingang van het park is gratis, u betaalt alleen als u gebruik maakt van het acrobatische parcours. U kunt dus ook een wandeling maken of een picknick plannen. Naast het parcours, stroomopwaarts, vindt u namelijk ook een pad langs de rivier met diverse picknickplaatsen. Genieten zal hier dus geen probleem zijn!

 

Ontdek de vele opties voor uw vakantie

 

Heeft u binnenkort een reis gepland naar Valsugana? Dan mag deze activiteit niet ontbreken! U maakt er gegarandeerd uw hele reisgezelschap blij mee. Meer informatie vindt u op de website van Acropark: www.acropark.it. Informatie over andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden kunt u ook gewoon op onze eigen website vinden. Zo bereidt u zich optimaal voor op een heerlijke vakantie. Laat u verrassen door alles wat Valsugana te bieden heeft!

 

Postato in: Natuur / Post in Nederlands / Sport / 27 mar 2014 ore 12,29 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


6 + 1 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social