logo-trentino
28 feb

Het feest van de moestuin!

 

Houdt u thuis met liefde een moestuin bij, of denkt u erover? Eet u graag verse groente uit eigen tuin en zou u het liefst al uw eten zelf verbouwen? Dan bent u de ideale bezoeker van Ortinparco! Dit feest, ‘het Feest van de Moestuin’, wordt gehouden in Levico Terme Valsugana Trentino. Dit evenement vindt plaats van 25 tot en met 27 april 2014 en draait volledig om de moestuin.

 

Festival voor jong en oud

 

Het bijzondere festival Ortinparco wordt in 2014 alweer voor de tiende keer gehouden. In een prachtige omgeving geniet u van culturele tradities, die op een creatieve manier worden vernieuwd en gereproduceerd. Niet alleen voor volwassenen is dit een leuk evenement om te bezoeken, ook voor kinderen kan dit festival een zeer leerzame en interessante ervaring bieden!

 

Ortinparco Levico Terme  Ortinparco 2013 - Levico Terme

 

Workshops, exposities en genieten van muziek

 

Ortinparco wordt georganiseerd door Natuur en Milieu Verbetering van de Autonome provincie Trento. Door middel van exposities krijgt u een kijkje ‘achter de schermen’ als het gaat om het de verkoop van tuinbouwgewassen en de producten van kwekerijen, landbouwbedrijven en ambacht. Uiteraard valt er niet alleen veel te zien tijdens dit festival, er zijn ook genoeg activiteiten om zelf te ondernemen! Er zijn creatieve workshops in het leven geroepen voor kinderen en volwassenen.

 

Ortinparco 2012 Levico Terme  Ortinparco 2013 - Levico Terme - Valsugana

 

Ook aan een ander stukje cultuur is gedacht: u kunt hier volop genieten van muziek, theater en poëzie. Daarnaast kunt u ook een stukje ambacht mee naar huis nemen: u vindt hier tijdens het evenement een kleurrijke boerenmarkt, waar u diverse ambachtelijke werkprocessen kunt bekijken en producten kunt aanschaffen.

 

Kortom, een uitgebreid festival waar u met heel het gezin naartoe kunt! Wilt u meer weten over het evenement, of foto’s bekijken van vorige edities? Dat kan op www.naturambiente.provincia.tn.it/parco_levico.

Postato in: Natuur / Nederland / Post in Nederlands / 28 feb 2014 ore 14,42 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


2 + = 6

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social