logo-trentino
21 feb

Volop sneeuwpret in Noord-Italië

 

Staat er voor u een tripje naar Valsugana op de planning deze winter? Dan boft u! U heeft dan namelijk de kans om een prachtige kant te zien van het park Parco La Cascatella: de winterse kant! ´s Zomers is dit prachtige park dé plek om ontspannen uw vakantiedagen door te brengen, maar daarna transformeert het gebied in een winter wonderparadijs voor jong en oud! In de winter vindt u in dit park de sneeuw- en ijsbaan Neveghiaccio La Cascatella, speciaal ingericht voor een leuk dagje met vrienden of familie.

 

Wat valt er te beleven?

 

Voor snelheidsduivels en sportievelingen is deze sneeuw- en ijsbaan de ideale plek voor winterse activiteiten. Altijd al eens in een kart door de sneeuw willen scheuren? Hier kan het! Er is hier op de baan een speciaal circuit voor uitgelegd. U zou zelfs met een gewone auto op een specifieke baan kunnen rijden, als u nét dat beetje extra uitdaging zoekt! Vindt u die snelheid prachtig maar hoeft u daarbij niet per se zelf achter het stuur te kruipen? Dan is er ook de mogelijkheid om een specifieke cursus met instructeur te volgen, of om zelf als passagier mee te rijden met een instructeur. U maakt het zo uitgebreid en zo spannend als u zelf wilt! Bovendien valt er ook genoeg te zien: gedurende het seizoen worden en rally evenementen en races georganiseerd voor de liefhebbers.

 

Pista Neveghiaccio Cascatella

 

Geen tijd te verliezen: bezoek het veelzijdige Valsugana!

 

Mis deze geweldige kans niet om te zien wat Valsugana u allemaal te bieden heeft in de winterperiode. In welk seizoen u ook besluit te komen, er is altijd veel te zien en te beleven. En of u met vrienden, familie, uw partner of het hele gezin gaat, dat maakt niet uit! Jong en oud vermaakt zich prima in het veelzijdige Valsugana. Op onze website leest u meer over het verblijven in Valsugana en over wat er nog meer te doen is.

 

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 21 feb 2014 ore 13,49 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


2 + = 4

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social