logo-trentino
07 feb

Valsugana, ook de ideale plek voor daredevils!

 

Daredevils, opgelet! Als u niet vies bent van springen uit een vliegtuig, ondersteboven aan een koord hangen of het ondernemen andere spectaculaire activiteiten, dan kunt u uw hart ophalen in Valsugana! Gaat u hier op vakantie, dan hoeft u het namelijk niet te laten bij wandelen en fietsen. U kunt uw bezigheden zo spannend maken als u zelf wil! Er zijn namelijk veel plaatsen in Trentino die de mogelijkheid bieden om activiteiten zoals paragliden te ondernemen. Dit is de regio bij uitstek om te genieten van een veelzijdige, actieve vakantie.

 

Bijzondere springlocatie

 

Een prachtig voorbeeld van een locatie waar u naar hartelust kunt parasailen is de Vetriolo Terme. Hier is de club Volo Libero Trentino a twintig jaar actief. U bent dan op de berg Panarotta. U heeft vanaf dit punt fantastisch zicht over onder andere de Brenta Dolomieten, en de adembenemende meren van Caldonazzo en Levico in Valsugana. De Panarotta is in de zomer uw springplank voor een onvergetelijke vrije vlucht. Het vertrekpunt is overigens voor u gemakkelijk te bereiken met de auto.

 

starting point Vetriolo Terme  paragliding valsugana

 

Ook in de winter

 

Wat mogelijkheden betreft is dat nog lang niet alles: de plaatselijke club heeft namelijk een nieuwe startplaats in het leven geroepen, zo´n 1500 meter verderop. Hier kunt u bijvoorbeeld Deltaspringen en paraspringen. Ook in de winter kunt u hier gebruik van maken! Zowel de start- als de landingsplaatsen van deze bijzondere activiteiten in Trentino, zijn voorzien van goed te bereiken parkeerplaatsen. Huurt u een auto of bent u met de auto op vakantie, dan staat u voor u het weet al in de startblokken voor een geweldige ervaring.

 

Meer weten? U mag ons altijd om meer informatie vragen. Wij helpen u graag met het reserveren, of brengen u in contact met de organisatoren van deze activiteiten. Bekijk onze website voor al het spannends dat er in Valsugana en omgeving te beleven is!

 

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 7 feb 2014 ore 12,55 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


3 + = 12

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social