logo-trentino
24 gen

Proef de lokale verrassingen in Valsugana

 

Veel mensen associëren een geslaagde vakantie met lekker eten. Lekker eten maakt tenslotte veel indruk, vooral als u tijdens een vakantie bewust de lokale producten hebt geprobeerd. U bent dan iets bijzonders tegengekomen en zou dat gerecht het liefst thuis in uw eigen keuken na willen maken. Kent u dat gevoel, en bent u op zoek naar een vakantiebestemming die u in contact brengt met nieuwe smaken en producten? Ontdek dan de vele traditionele gerechten die Valsugana rijk is! U vindt hier namelijk tal van producten die hier smaken zoals nergens anders. Dus boek uw vakantie en geniet!

 

Wat heeft Valsugana u te bieden?

 

meel valsugana  klein fruit sant'orsola

 

Welke streekproducten vindt u zoal in Valsugana? U kunt bijvoorbeeld denken aan meel uit Valsugana en het lokale kleine fruit van Sant´Orsola, maar ook aan de heerlijke worst en kaasproducten die de streek rijk is. De bergkazen zijn bijvoorbeeld zeker het proeven waard!

 

Om u kennis te laten maken met meerdere producenten en producten, zijn er verschillende gastronomische routes samengesteld door Valsugana. Deze smaakvolle routes brengen u bijvoorbeeld langs wijnboeren, restaurants, winkels en accommodaties, waarbij u uiteraard de gelegenheid krijgt iets te proeven. En heeft u een nieuwe favoriete smaak ontdekt? Dan bestaat er ook de mogelijkheid wat streekproducten te kopen, zodat u thuis kunt nagenieten van uw geweldige vakantie.

 

bergkazen lagorai  wijn valsugana lagorai

 

Bezoek het veelzijdige Noord-Italië

 

Valsugana is een prachtige, veelzijdige vakantiebestemming. Of u nu sportieve bezigheden zoekt, musea om te bezoeken of lokale lekkernijen om te proeven: in deze regio bent u daarvoor zeker op de juiste plek. Op onze website vindt u veel informatie over wat er allemaal te doen en te vinden is in Valsugana. Bovendien kunt u zich oriënteren op accommodaties in de buurt, zodat het boeken voor u straks gemakkelijker en leuker wordt.

 

Postato in: Cultuur / Nederland / Post in Nederlands / 24 gen 2014 ore 14,22 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


4 + = 10

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social