logo-trentino
16 gen

Valsugana: het paradijs voor cultuurliefhebbers

 

Duikt u op uw vakantiebestemming het liefst gelijk een museum in? Leert u graag meer over de geschiedenis van deze plaats of regio, en laat u zich graag verrassen? Dan kunt u uw koffers vast gaan pakken, want Valsugana biedt tal van mogelijkheden als het gaat om het bezoeken van musea. Of u nu graag verschillende kunstwerken bekijkt of liever oude objecten, u vindt het in Valsugana allemaal. Combineer deze mogelijkheden met het prachtige Noord-Italiaanse klimaat, de vriendelijkheid van de lokale bewoners, de uitstekende cuisine en u beleeft een topvakantie!

 

garage bike museum  flora en fauna castello tesino

 

De vele mogelijkheden

 

Wat staat u allemaal te wachten als u besluit Valsugana te bezoeken? Allereerst kunt u kiezen uit een lange lijst geweldige musea, elk met een geheel eigen achtergrond ontstaan. Zo is er Museo Fucina Tognolli, de ambachtelijke smederij uit de Tweede Wereldoorlog die tot een aantal jaren geleden nog in werking was. Liever iets anders? Bezoek dan het Garage Bike Museum, dat volledig is gewijd aan motoren van de jaren ‘70 tot heden. Andere mogelijkheden zijn musea die u het leven van vroeger in Valsugana laten zien, een mix bieden van flora en fauna of bijvoorbeeld een heus vogelverschrikkersmuseum!

 

Eerste wereldoorlogmuseum  Huis andriollo

 

Lees meer en vraag vast informatie aan!

 

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van musea en ecomusea in de regio Valsugana. U ziet gelijk waar de musea zich bevinden, zodat u uw reis en verblijf optimaal kunt afstemmen op wat u graag doet tijdens de vakantie. U kunt gelijk informatie aanvragen via ons, zodat u goed op de hoogte bent van openingstijden, route- en contactgegevens, tarieven en dergelijke. Geniet van de vele bezienswaardigheden in Valsugana en stel uw ideale vakantie samen. Of u nu met het gezin, met vrienden, alleen of met uw partner reist: u zult zich niet hoeven vervelen in dit prachtige gebied!

 

Postato in: Cultuur / Nederland / Post in Nederlands / 16 gen 2014 ore 12,09 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


2 + 8 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social