logo-trentino
19 dic

Winterse wandeling bij maanlicht

 

Wie het winterse landschap goed kan waarderen, hoeft niet per se op skivakantie. U kunt ook heerlijk genieten van de frisse temperaturen en het maagdelijk wit als u niet zo van wintersporten houdt. Valsugana biedt namelijk in de wintermaanden voldoende mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken, en zelfs in zeer bijzondere omstandigheden! Ziet u uzelf bijvoorbeeld al lopen, ´s nachts onder het maanlicht? Het enige geluid dat u zult horen is het kraken van de sneeuw onder uw bergschoenen. Als u graag een wandeling wil maken in deze oase van rust, dan zit u in Valsugana goed voor een avontuurlijke vakantie.

 

Volle avond genieten voor klein bedrag

 

Leuk aan de sneeuwwandelingen in Valsugana en Lagorai is dat u voor een kleine prijs een complete avond boekt. De kosten van een tocht in Panarotta bijvoorbeeld zijn dertig euro per persoon. Hier zitten de professionele begeleiding van een gids, de huur van sneeuwschoenen en zelfs een tussendoortje in een berghut allemaal bij in! Voor zo´n klein bedrag hoeft u geen kans onbenut te laten. Voor meer informatie over deze specifieke wandeltocht kijkt u op www.darttravel.com.

Een andere bijzondere wandeling is die over de hoogvlakte van Marcesina. Ook hier zitten sneeuwschoenen bij in, evenals een diner in een berghut. Trakteer uzelf op een complete avond uit en laat u verrassen door het bijzondere landschap dat u onderweg tegenkomt. Op www.rifugiobarricata.it vindt u meer informatie over deze tocht.

 

winterse wandeling valsugana

 

Bereid uw vakantie optimaal voor!

 

Ook op Passo Brocon worden avondwandelingen georganiseerd, waar doorgaans ook het diner bij inbegrepen is. Hierover leest u meer op www.skilagorai.it. Gaat u binnenkort op vakantie naar Valsugana en wilt u deze vakantie zo goed mogelijk voorbereiden? Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende VVV kantoren, waar u ook van tevoren al informatie opvraagt over de activiteiten die u tijdens uw verblijf zou willen ondernemen.

 

Postato in: Natuur / Nederland / Post in Nederlands / Sport / 19 dic 2013 ore 11,28 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


8 + 1 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social