logo-trentino
12 dic

Ontspanning en avontuur op de wateren van Valsugana

 

Als u van watersporten houdt, zoekt u uiteraard een vakantiebestemming met een aangenaam klimaat en genoeg water. In Valsugana heeft u altijd de ruimte om uw favoriete watersporten te beoefenen! Kiest u voor een spannende rit per waterski, of huurt u liever een zeilboot of kano voor een ontspannende middag op het water? Het kan allemaal! Ook als u geen waterrat bent maar liever kijkt, dan zijn er genoeg prachtige boten op het water om uzelf een dag mee te vermaken. Bezichtig bijvoorbeeld de bijzondere Dragon Boats, de uit China geïmporteerde roeiboten die gedurende de zomer vooral te bekijken zijn.

 

Jongeren en watersport

 

Ook jongeren die graag kennis willen maken met watersport, kunnen uitstekend terecht in Valsugana. Het watersportcentrum Circolo Nautico Caldonazzo, aan de zuidzijde van het Caldonazzomeer, is een jonge vereniging die niet alleen jongeren kennis laat maken met de watersporten, maar die ook wedstrijden organiseert op nationaal niveau. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er verschillende cursussen en programma´s beschikbaar, zodat iedereen kan genieten op een niveau dat bij hem/haar past.

 

windsurfen caldonazzomeer  dragonboats caldonazzomeer

 

Huur een boot of kies voor de hengelsport

 

Een boot, waterfiets, kano of zeilboot huren om een dagje mee te varen? Natuurlijk kan dat ook! Er zijn verschillende centra in Valsugana aanwezig waar u gemakkelijk het vaartuig van uw keuze huurt. Op onze website vindt u een overzicht hiervan, daar zijn ook de contactgegevens te vinden. Het Caldonazzomeer biedt mogelijkheden te over om te ontspannen op het water. Houdt u van het water, maar combineert u dat liever met de hengelsport in plaats van met een boottocht? Als u een visvergunning aanvraagt mag u ook in Valsugana genieten van uw favoriete hobby. Er zijn verschillende visverenigingen die u op weg helpen. De basisregels voor het vissen staan op onze website omschreven. Kies uw favoriete watersport en plan uw reis naar Valsugana!

 

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 12 dic 2013 ore 12,55 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


2 + 7 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social