logo-trentino
04 dic

Galopperend door Valsugana: geniet van uw favoriete sport

 

Wanneer u denkt aan sportieve bezigheden op vakantie, denkt u misschien aan het varen op de gele bananenboot, het bergbeklimmen of het zwemmen in het hotelzwembad. Wat als we u vertelden dat u ook de ruitersport kunt beoefenen als u op vakantie bent in Valsugana? Wanneer u een passie hebt voor paarden en in uw eigen woonplaats ook dikwijls bij de manege te vinden bent, zult u ongetwijfeld genieten van paardrijden in Valsugana. Ook als u houdt van paarden maar nog niet zo ervaren bent in het paardrijden, is het mogelijk om mee te doen.

 

Verken de bergen of houd het simpel!

 

paardrijden in valsugana  valsugana en paardrijden

 

Valsugana is een prachtig gebied voor tochten te paard. U vindt hier onder andere vele bergpaden, die niet alleen een oase van rust bieden voor zowel u als het paard, maar ook het prachtige uitzicht dat u van Noord-Italië mag verwachten is geweldig mooi. Bent u een ervaren ruiter, dan mag u bijvoorbeeld de ‘Ippovia del Trentino Orientale’ route echt niet missen! Deze prachtige etappes door de bergketen Lagorai zijn absoluut de moeite waard als het gaat om ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Op de website vindt u meer informatie over deze bijzondere tocht. Ook vindt u hier contactinformatie van de organisatie van deze tocht.

 

Alle informatie die u nodig heeft

 

paardrijden in het mooie valsugana  paardrijden valsugana in de mooie natuur

 

Neemt u liever een paar lessen, of gaat u graag op een tocht onder begeleiding? In Valsugana vindt u meerdere maneges en ruitercentra, zodat u altijd vindt wat u zoekt als u graag een tocht te paard zou willen maken. Een overzicht van de verschillende maneges is eveneens te vinden op onze website. Twijfelt u nog over de activiteiten die u wilt ondernemen tijdens uw vakantie in Valsugana? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en bereid uw reis zo goed mogelijk voor met onze informatie over Valsugana!

Postato in: Nederland / Sport / 4 dic 2013 ore 15,33 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


1 + 6 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social