logo-trentino
20 nov

Sportief op vakantie: kies voor golf in Valsugana

 

Als jij een echte golfliefhebber bent, dan weet je hoe het werkt: échte golfers zoeken overal waar ze zijn een golfbaan op. Zij willen overal de golfbaan hebben bezocht, en genieten optimaal van het groene gras en het uitzicht op de baan. Vooral als de golfbaan zich in een bijzondere omgeving bevindt, met een spectaculair uitzicht of met bijzondere heuvelvorming, maakt het hart van de echte golfer een sprongetje. Ben jij ook zo iemand, en herken je dit gevoel? Dan kun jij je volgende vakantie gaan boeken: op naar Valsugana!

 

De vele mogelijkheden

 

Valsugana wordt ook weleens omschreven als één groot park, waar alle sportieve activiteiten samen lijken te komen. Wandelen, nordic walking, zwemmen, parasailen, paardrijden, fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te doen. Het programma van je vakantie is dus al snel gevuld als je van sporten houdt! Je hoeft niet eens per se een professioneel golfer te zijn om hier te kunnen genieten van de golfsport, ook beginners zijn van harte welkom!

 

Golf in Valsugana  Valsugana en golf

 

Break Point Golf Club

 

Voorbeeldje: wil jij jezelf nog trainen? Dan moet je eens een bezoekje brengen aan de Break Point Golf! Dit is een groot oefenveld, op de oever van een mooie rivier. Deze baan is ideaal om jezelf wat skills bij te brengen, maar ook voor de gevorderde golfers is dit een prachtige plek om te spelen!

 

Golf Club Roncegno

 

Spelers van alle niveaus kunnen zich eveneens vermaken bij de Golf Club Roncegno, een promotieveld met alle faciliteiten en voorzieningen die je nodig hebt. Beginners kunnen hier profiteren van interessante prijzen, zodat ze optimaal kennis kunnen maken met de golfsport.

 

Golf Club La Farfalla

 

Nog niet genoeg keuze? Dan kun je altijd nog de Golf Club La Farfalla bezoeken. Deze interessante baan, met een prachtig uitzicht, biedt hier sportief vermaak voor zowel beginners als experts.

 

Zie je dit al helemaal voor je? Kijk dan op de website van Visit Valsugana voor contactgegevens van de golf clubs!

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 20 nov 2013 ore 12,37 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


5 + 2 =

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social