logo-trentino
14 nov

Nordic Walking in Noord-Italië

 

Kunt u ook zo genieten van het Nordic Walking, en trekt u er in Nederland regelmatig op uit voor een wandeltocht? Kom dan ook naar Valsugana, daar vindt u talloze wandeltochten speciaal uitgestippeld voor Nordic Walkers. Dus pak uw poles vast in en bereid u voor op een actieve en tegelijk ontspannende vakantie in het mooie Valsugana!

 

Kies uit makkelijk, medium of moeilijk

 

Gaat u voor een ontspannende route, of durft u de uitdaging van een lastige route wel aan? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van vele Nordic Walking wandelroutes, waarbij er voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar wel iets tussen zit. Houdt u wel van een pittige wandeling, waag u dan aan de Tour3TBike route van maar liefst 29,8 kilometer! Is dit toch niet helemaal wat u voor ogen had, dan zijn er genoeg routes van rond de vijf kilometer, die u gemakkelijk zelf een stukje langer maakt door ergens een pauze te nemen of een omweggetje te maken. Veel van de routes zijn prima alleen te doen, ook kunt u ervoor kiezen om het pad samen met een instructeur af te leggen.

 

Nordic Walking in Valsugana  Nordic Walking routes in Valsugana

 

Neem uw hobby mee op vakantie!

 

Waarom zou u op vakantie niet kunnen doen wat u thuis ook graag doet? Laat uw oude wandelroutes even thuis achter, en ontdek de spannende tochten op uw vakantiebestemming! Valsugana is een regio met prachtige panorama’s en een heerlijk klimaat waar u zeker van zult genieten. Naast Nordic Walking kunt u hier uiteraard ook gewone wandelingen maken, of kiezen voor een fietstocht. Bij alle sportieve activiteiten is goed rekening gehouden met de beginners, u hoeft dus niet al jaren aan Nordic Walking te doen of een extreem uithoudingsvermogen te hebben om hier te kunnen wandelen.

 

Of u het Nordic Walking nu beoefent voor uw rust, uw plezier, om gewicht te verliezen of om uw spieren soepel te houden: u neemt het gemakkelijk mee op vakantie en kunt daar genieten van deze bezigheid!

Postato in: Nederland / Post in Nederlands / Sport / 14 nov 2013 ore 8,12 / 0 commenti commenti
Commenti
Nessun commento inserito
Scrivi un commento
Il commento sarà pubblicato solo dopo la moderazione.


8 + = 9

Invia »
bordino
Cerca
Feed RSS
ABBONATI
bordino
Social